Simpozionul Național Studențesc de Geografie – editia 1 – 2011

Posted on Posted in Naționale, Prima pagina

7 Mai 2011, Timișoara

Studenții de la Geografie din Timișoara se află la prima încercare de a organiza un Simpozion Național doar pentru ei, pentru studenți, această încercare a și reușit din prima.

Aflat la prima ediție, Simpozionul Național Studențesc de Geografie de la Timișoara, a strâns studenți din Iași, Târgoviște și Timișoara. Simpozionul a început la ora 10:00, fiind deschis de către domnul decan prof. dr. Gheorghe Ianoș, care a ținut un mic discurs, dar au mai fost prezenți și prof. lector dr. Sorin Pavel și prof. asistent Ana Ianăș, care ne-au ajutat în organizarea acestui simpozion.

Apoi a urmat prezentarea lucrărilor împărțite în două reprize egale, între care a fost pauza de masă.

1sim2sim

La sfârșitul celor două sesiuni de prezentări, studenții Roxana Putan și Ovidiu Csillik din Timișoara au ocupat locul I, urmați de Mădalina Paiu și Silviu Șutea din Iași, care au ocupat locul al II-lea, locul al treilea fiind ocupat tot de o ieșeancă, Oana Hapciuc. Mențiunea revenindu-le studenților din Târgoviște.

La finalul primei ediții a Simpozionului Național Studențesc de Geografie de la Timișoara, toată lumea a fost mulțumită. După înmânarea premilor, am făcut un mic tur al orașului, prezentându-le principalele obiective din Timișoara.

Încă de pe acum așteptăm a doua ediție a simpozionului, care sperăm că va fi cel puțin la fel de reușită, ca și aceasta.

 

 

 

Articol realizat de Marius Vidac

 Galerie foto