Adunare Generală USR – 2012

Posted on Posted in Activități USR, Prima pagina

30 Martie – 1 Aprilie 2012, Brașov

La fel ca în fiecare an cei de la U.S.R (Uniunea Studenților din România), organizează Adunarea Generală a Uniunii Studenților din România. De această dată evenimentul a avut loc în Brașov, din data de 30 martie până în 1 aprilie. Membrii Geotim care au participat la acest eveniment sunt: Vidac Marius și Marcu Bogdan. În cadrul acestei întâlniri în data de 31 martie a avut loc aderarea la U.S.R a mai multor organizații din țară, printre care și Societatea Studenților în Medicină Timișoara (S.S.M.T). Alte activități în cadrul întâlnirii au fost propuneri și modificări de statut și regulament de ordine interioară, prezentarea noului sistem de comunicare online ce va fi implementat în U.S.R, o discuție despre Summer Camp 2012 cu reprezentanții ANST Szell Lorincz și Sorin Moldovan și o dezbatere despre Legea Educației la care fiecare și-a exprimat liber opinia. După care s-a incheiat intâlnirea pe această zi.

În timpul liber pe care l-am avut la dispoziție ne-am plimbat prin Brașov, am vizitat centrul și Biserica Neagră.
Seara a avut loc o petrecere în stil U.S.R, petrecerea a avut loc în Kasho Club, unde ne-am facut mulți prieteni din toată țara, alături de care am petrecut până spre dimineață.


În data de 1 aprilie ne-am împărțit pe două grupe pentru a luat parte la o serie de workshop-uri, workshop de carieră și workshop național pe tema angajabilității. După incheierea acestor workshop-uri a avut loc festivitatea de inchidere a evenimentului.
După 2 zile frumoase petrecute în Brașov și după o călătorie obositoare am ajuns din nou acasă.

Articol realizat de Bogdan Marcu