Adunare Generală USR – 2010

Posted on Posted in Activități USR

Întâlnirea USR (Uniunea Studenţilor din România), la care au participat membrii Geotim pentru a adera, a avut loc în perioada 26-28 Martie la Braşov. În cadrul acestei întâlniri au aderat la USR, diferite asociaţii care s-au remarcat prin originalitate în idei. Membrii Geotim care au participat la acest eveniment sunt: Niţoaia Alexandra, Boru Daniela, Drăgan Alexandru şi Rădoi Ilie. Alte activităţi din cadrul întâlnirii au fost discuţia cu ministrul învaţământului, la care fiecare şi-a exprimat liber opinia sau a propus soluţii. Întâlnirea cu ministrul turismului, primarul Braşovului şi alte personaliăţi importante ce au sprijinit echipa USR a avut ca finalitate deschiderea oficială a sediului USR şi susţinerea echipei cu proiectele viitoare.

Pe perioada întâlnirii am cunoscut persoane din diferite zone ale ţării de la care am învăţat foarte multe lucruri. Echipa Geotim în cadrul întâlnirii s-a împrietenit cu persoanele din Oltenia, cu care am realizat şi o colaborare, un schimb de experienţă la Herculane. Atelierele care au avut loc au fost pe două domenii, motiv pentru care am fost împărţiţi în două echipe; unii au discutat cum să facă un schimb de experienţă cu alte asociaţii din ţară sau din străinătate, iar cealaltă echipă a învăţat cum să realizeze de la A la Z o conferinţă de presă.

În timpul liber rămas din program am vizitat oraşul Braşov, folosindu-ne de hartă şi de cunoştinţele noastre, am ajuns pe Strada Sforii, în centrul oraşului şi la un târg de antichităţi, după care ne-am întors la Universitatea Tehnică de pe colină unde se desfăşura întâlnirea.

Universitatea din Braşov produce energie eoliană dar şi energie solară, lucru care ne-a bucurat. În concluzie putem spune că întâlnirea la care am luat parte a fost una productivă pentru organizația Geotim, dar și pentru membrii ei.

usr.bv

usr.bv2

usr.bv3

usr.bv4

Articol realizat de Alexandra Nițoaia