UNIFEST 2010

Posted on Posted in Activități USR

15 – 25 Noiembrie 2010, Timișoara

Anul acesta, pentru prima oară Geotim a avut plăcerea de a organiza câteva dintre activităţile ce se desfăşoară în cadrul evenimentului anual Unifest, unul dintre cele mai mari evenimente naţionale organizat de toate ligile studenţeşti din ţară ce fac parte din USR (Uniunea Studenţilor din România).
Aşa că împreună cu ligile asociate de la facultatea de agronomie şi veterinară din Timişoara, am stabilit orarul evenimentelor ce aveau să se desfăşoare şi în Timişoara în perioada 15-25 noiembrie. Astfel că în data de 13.11, Geotim a organizat un minicampionat de fotbal la care au participat 7 echipe din cadrul Universităţii de Vest şi Politehnică. Miza era că învingătorul de aici va juca în finala pe oraş cu echipa câştigătoare de la Universitatea de Agronomie, iar învingătoarea, va merge la finala pe ţară de la Bucureşti. Această activitate a fost organizată şi coordonată de Andrei Pană.
Altă acţiune organizată de Geotim a fost în data de 16.11, când a avut loc seara de film. In amfiteatrul A13 din UVT s-a vizionat filmul Baraka (1992- în regia lui Ron Fricke).

În data de 17.11 tot în A13, a avut loc o dezbatere pe tema „Consumul şi traficul de droguri” având ca invitat pe comisarul Gavrilescu Vasile, dezbatere organizată şi coordonată de Alexandra Blescun.
Dintre acţiunile evenimentului nu putea lipsi seara de petrecere. In 24.11 la Club „No Name”, Geotim, împreună şi cu alti studenţi geografi din anul 3, a organizat balul de geografie, având ca invitat special trupa Dj Project.

Iar pentru ultima zi a evenimentului, Geotim a realizat o mică campanie pentru donare de sânge la spitalul judeţean, soldată cu un număr de 31 de voluntari dintre care, din păcate doar 16 au fost predispuşi de a dona 400 de ml de sânge. Această acţiune a fost coordonată de către Maria Şorhenţ. Pentru prima participare la acest tip de eveniment, Geotim a avut o prestaţie mulţumitoare, reuşind să organizeze o serie variată de activităţi.

 

Articol realizat de Laurenţiu Mareş