Cum și unde ne petrecem vacanța – 2011

Posted on Posted in Locale

Timisoara 6 Iunie 2011

În cadrul activităţilor organizate de Biblioteca Centrală Universitară din Timişoara, Eugen Todoran, domnul prof. Univ. Dr. Remus Creţan din cadrul departamentului de Geografie, împreună cu membrii GEOTIM, Laurenţiu Mareş şi Alexandra Blescun, au fost organizatori ai unei prelegeri pe tema „Cum şi unde ne petrecem vacanţa”. În cadrul acestui eveniment ce s-a desfăşurat în data de 6 iunie 2011 în Aula Bibliotecii, au luat parte întregul staff al bibliotecii, elevi ai Colegiului Economic F.S.Nitti din Timişoara, studenţi ai UVT, printre care şi o parte din membrii GEOTIM cât şi a Facultăţii de Geografie.

Evenimentul a fost deschis cu un discurs al domnului prof. Univ. Dr. Marcel Tolcea, continuând cu prelegerea prof. Remus Creţan, prelegere urmată de prezentarea membrilor GEOTIM. Prezentarea a avut ca scop oferirea de sugestii privind modul cum pot să îşi petreacă studenţii vacanţa de vară: fie în ţară, fie în străinătate, relaxandu-se, călătorind, muncind, studiind etc. La finalul acestei prezentări au urmat o serie de întrebări din partea publicului.

Tot în cadrul acestui eveniment au avut loc şi două expoziţii, una foto, cu locuri şi peisaje, realizată de GEOTIM, şi a doua, o expoziţie de cărţi din colecţia proprie, de interes pentru vacanţa de vară, a Bibliotecii Eugen Todoran.

Această activitate este una din cele realizate împreună cu Departamentul de Geografie a facultăţii noastre, încheiată cu succes şi apreciată de întreg colectivul Bibliotecii.

Articol realizat de Laurenţiu Mares

Galerie foto