Eastern Regional Congress – 2011

Posted on Posted in Internaționale

31 martie-5 aprile 2011, Băile Herculane, România

EGEA Timișoara se află într-un moment foarte important al său, organizarea Congresului Regional Estic din 2011.
Echipa de organizare formată din Roxana, Ovi, Mina, Uca, Geogi, Lucian Linte, Dani, Lau, Marius, Ilie și Luci Parfene, a început activitatea pentru acest eveniment încă cu un an înainte ca el să aibă loc, pentru ca totul să iasă perfect, unii venind mai târziu în echipa de organizare. La început a fost destul de greu dar pe parcurs am prins curaj și am avut destulă ambiție ca să mergem mai departe, de a finaliza ceea ce ne-am propus.
Timpul a trecut destul de repede, se apropie vremea congresului și cu el și plecarea noastră la Herculane, acolo unde a avut loc. Odată ajunși acolo am început treaba, aranjarea săliilor pentru workshopuri, mape, ecusoane, tricouri, banner și multe altele.

Locația: Casa Ecologică                                                        Echipa de organizare

În prima zi a avut loc deschiderea oficială a evenimentului, după care,a urmat party-ul “Make up and hairstyle”, care a ținut până în zori. Fiind prima seară, participanții s-au cunoscut și s-au împrietenit destul de repede.
A doua zi, a început în forță, de dimineață ţinându-se diferite prezentări realizate de către profesorii noştri de la facultate, pe teme diferite, după care a urmat o sesiune de workshopuri. La fel şi în ziua a treia.
Serile au fost dedicate prezentării fiecărei ţări în parte, unde au adus câteva produse tradiţionale dar şi seara românească, acolo unde noi am pus pe masă, slanină, ţuică, zacuscă şi mult mai multe produse tradiţionale de ale noastre.

Workshop                                                                                Cultural Fair

Ziua a patra a fost dedicată mai mult asociaţiei, având loc tot felul de întâlniri între membri care deţin câte o funcţie mai importantă în EGEA, dar şi concluzii ale workshopurilor.
Ziua a cincea, a fost ziua excursilor, fiind programate două excursii, una pe Domogled, alta la Drobeta Tr. Severin şi Orşova.
Seara fiind ultima a congresului, a fost “BDC-ul” şi “Ancient Party”, toata lumea simţindu-se bine.

Ancient Party                                                                                   Poza de grup

La finalul acestor zile minunate, toată lumea a fost mulţumită, s-au legat prietenii, relaţii, fiecare spunând că va mai veni să mai viziteze această zonă a ţării.

Articol realizat de Marius Vidac

Galerie foto