EGElion – 2010

Posted on Posted in Nationale

30 Decembrie – 2 Ianuarie, Dorna Cândrenilor (Vatra Dornei)

După un an bogat în evenimente, pentru EGEA Timişoara, anul 2009 avea să se încheie la fel de dinamic. EGEA Cluj a propus ca trecerea dintre ani să se realizeze împreună cu toate entităţile din ţară. Acest lucru s-a întâmplat pe pământ moldovenesc în judeţul Suceava, în apropiere de Vatra Dornei, în localitatea numită Dorna Cândrenilor.

Deşi numărul iniţial de locuri era unul mai restrâns, a fost nevoie de suplimentarea acestora, unele entităţi solicitând acest lucru. A fost şi cazul nostru întrucât au fost 25 de persoane dornice de a petrece împreună acest eveniment.

Cazarea tuturor participanţilor s-a realizat în 3 cabane. EGEA Iaşi într-o cabană, într-alta o mare parte a celor de la Cluj şi în a treia, EGEA Timişoara alături de cei câţiva din Bucureşti şi restul persoanelor de la Cluj.

                     „Welcome to Miami Beach”                                                                                  Călărețul

Programul a fost unul lejer, în care au fost incluse călăritul, excursie la Vatra Dornei ori plimbări pe dealurile din zonă, însă ce nu trebuia ratat din cadrul programului erau petrecerile, atât din seara de revelion, cât şi din urmatoarea noapte, desfăşurate la căminul cultural, rezervat doar pentru noi.

Petrecerile, cu acelaşi „caracter egean” ca la toate evenimentele, de data aceasta au avut şi unele surprize: spectacolul de capre şi mascaţi, ori concursul de karaoke.

Capre                                                                                                  Mascaţi

Evenimentul s-a desfăşurat pe o perioadă de trei nopţi, între 30 dec.şi 2 ian. În acest timp s-au stabilit o serie de relaţii noi de prietenie, iar cele vechi existente dintre membrii diferitelor entităţi s-au consolidat şi mai mult. Cred că acest eveniment a atras şi mai mulţi membri în organizaţie şi a implementat în fiecare „spiritul egea”.

Cântece

Articol realizat de Laurenţiu Mareş

Galerie foto