Let’s do it, Romania! – 2011

Posted on Posted in Naționale, Prima pagina

25 Septembrie 2011

Pentru a continua proiectul, Geotim trebuia să participe și la ultima fază a acestuia, cea de colectare a deșeurilor. Astfel pe 25 septembrie, împreună cu Lolo, Claudiu, Marius, Ioana, Adela și Iulia am mers la Pădurea Verde (acolo unde Geotim a fost repartizat). Când vine vorba de acest tip pe activități, membrii Geotim se mobilizează tot timpul și se implică activ.

Vremea a fost de partea noastră. încă de dimineață soarele încălzea întreg orașul, iar răcoarea pădurii ne-a oferit o stare și mai plăcută. Așadar, având un cadru natural perfect, am început treaba, care a fost de fapt un mod de relaxare pentru noi. În acest timp am reușit să povestim și despre activitățile noastre din timpul vacanței de vară, să facem și unele jocuri, să facem poze cât mai haioase, sau să luăm picnik-ul în stilul geografilor.

După mulți, mulți, mulți saci de gunoi strânși, ne-am încheiat activitatea seara în jurul ore 18, deorece am mai pierdut ceva timp rătăcind prin pădure, însă cu satisfacția că am lăsat un spațiu mai curat în urma noastră.

Cred că Geotim și-a făcut bine treaba în cadrul acestui proiect, încă de la începutul lui. Acum așteptăm cu nerăbdare și viitoarea ediție, unde cu siguranță vom fi la fel de implicați.

”We did it, Romania!”

Articol realizat de Laurențiu Mareș

Album foto