Olympic Games – 2012

Posted on Posted in Locale

10 noiembrie 2012

Prima activitate desfășurată de Geotim în cadrul Unifest 2012 a fost o activitate realizată în premieră în cadrul festivalului și anume: Olympic Games

Pentru a face posibilă această activitate, întrucât nu se înscrisese nimeni, cu doar 1 zi înainte de eveniment, Geotim a făcut pregătirile și a convocat rapid două echipe, formate în majoritate din membrii asociației.

Astfel în ziua concursului, 10 noiembrie, s-au întalnit echipa tinerilor (La Firutza) formată doar din membri de anu 1 (Moroșanu, Paul, Manu, Dănutz, Tanya) și echipa experimentaților (Optimiștii) cu membri mai vechi (Lau, Tamaș, Marius, Dan, Caracaleza).

„Olimpiada” a început cu jocul de baschet la un singur coș, unde cei din anul 1 au câștigat destul de lejer cu scorul de 10-7. După o pauză scurtă, a început partida de fotbal. Mai ambițioși au fost din nou cei de anul 1 care au câștigat meciul cu scorul de 5-2 pe un teren foarte alunecos unde am avut multe momente comice. Bineînțeles că arbitrii au decis soarta partidei în favoarea celor mai mici. Blat!

De pe terenul din parc, olimpiada s-a mutat pe altă arenă din preajma abatorului pentru tenis de masă.

Demoralizați și extrem de obosiți „Optimiștii” au devenit pesimiști și cum era firesc au pierdut și la acest sport. Din 5 meciuri, scorul a fost 4-1 pentru tinerii sportivi.

Câștigătorii trebuie să meargă la Iași pentru faza națională, iar pentru faza locală, participanții vor primi premii din partea celor de la USR.

Ne bucurăm că membrii au fost receptivi și au înțeles spiritul de echipă al asociației. Această activitate a întărit relațiile dintre membrii noi și cei mai vechi și sperăm că se vor mai ivi astfel de activități sportive si distractive care să dezvolte spiritul de competiție și cooperare în același timp.

Articol realizat de Laurențiu Mareș