Reunion Timișoara – București – 2011

Posted on Posted in Naționale

21 – 23 Octombrie 2011

Încă din timpul vacanţei, s-a pus în discuţie o posibilă reuniune Timişoara – Bucureşti pe un teritoriu neutru, astfel că, odată cu începerea noului an universitar, membrii din ambele entităţi s-au mobilizat pentru a pune în aplicare cele discutate. Pentru început a fost nevoie de stabilirea unei locaţii, a datei, iar restul aspectelor parcă şi-au urmat sensul de la sine.

În data de 21 octombrie 2011, toată lumea aştepta fericită să ajungă la destinaţie, şi anume Băile-Herculane, Caraş-Severin, unde cei “mari” aveau să îşi revadă vechii prieteni din Bucureşti, iar cei “mici” sa cunoască persoane noi.

După câteva ore de mers, am ajuns cu toţii la Casa Rădoi, unde gazda a fost foarte primitoare. Odată instalaţi, am început cu câteva joculeţe de socializare, am făcut saună şi băi termale, după care am continuat distracţia până spre dimineaţă.

 A doua zi, dis-de-dimineaţă, cu toţii am fost în formă pentru un traseu montan, în ciuda puţinelor ore de somn, dar astfel am dat dovadă că suntem geografi adevăraţi. Am început traseul Foeroaga şi am urcat până la Crovu Mare, însă din cauza vremii nu tocmai favorabile, nu toată lumea a reuşit să îşi ducă drumeţia la sfârşit.

După o zi obositoare pe munte, seara am mers cu toţii să ne relaxăm la băi termale, iar apoi am petrecut la cabană până în zori.

 

În cea de-a treia zi am făcut turul oraşului Herculane şi am vizitat câteva obiective turistice, iar spre seară eram gata de plecare.

După această reuniune, toată lumea a fost încântată, în primul rând de revederea vechilor prieteni, dar şi de activităţile desfăşurate şi peisajul zonei.

Articol realizat de Iulia Todor

Galerie foto