Romanian Freshmen Weekend – 2009

Posted on Posted in Nationale

28 – 30 Noiembrie 2009, Râul Sadului, Sibiu

De data aceasta, evenimentul organizat în special pentru membrii noi din fiecare entitate a avut loc în apropiere de Sibiu, în localitatea Râul Sadului. Egea Timişoara a fost reprezentată de 8 membri (Andu, Ovi, Luci P., Răzvan, Lau, Max, Ilie şi Ina).

Plecarea a avut loc foarte de dimineaţă din gara de Nord Timişoara. Locul de întâlnire cu toţi participanţii a fost în Sibiu, de unde urma să mergem cu microbuze până la cabana noastră, cabana Nora din Râul Sadului. Din cauza unor mici probleme am ajuns destul de târziu acolo, unde am servit direct cina. În continuarea serii au avut loc scurte prezentări cu evenimente organizate de fiecare entitate, inclusiv ale celor din Sighetu Marmaţiei. Prima zi s-a încheiat cu petrecerea obişnuită EGEA sub „conducerea” lui Dj Zack.

A doua zi dimineaţă, participanţii au avut de ales între două excursii, una de hiking pe varful Prejba, iar una mai relaxantă până la barajul Gatu Berbecului. Seara, organizatorii din Cluj ne-au făcut o surpriză plăcută pentru majoritatea şi anume un BDC pe cinste. Echipele au fost formate rapid conform regulilor, printre care numărându-se şi Orgasm Team, Miseti, Ultimii Oameni ori Bachus Team, ultimii ieşind şi învingători. Fiind ultima seară, petrecerea a ţinut până dimineaţa când majoritatea aveau să plece. Din fericire, eu, Ovi şi Andu am mai rămas o zi alături de ceilalţi membri din Egea implicaţi în organizarea Congresului Anual 2010, ceea ce însemna şi al doilea live meeting cu privire la congres.

Următoarea zi avea să părăsim şi noi cabana, însă exact pe data de 1 decembrie, când am găsit cu mare dificultate ocazie spre Sibiu. În drumul nostru de întoarcere am mai făcut o scurtă vizită şi în frumosul orăşel Mediaş.

Romanian Freshman Weekend rămâne un eveniment de neuitat pe toţi membrii ce participă pentru prima oară la un eveniment EGEA.

Articol realizat de Laurenţiu Mareş

Galerie foto