Romanian Freshmen Weekend – 2010

Posted on Posted in Nationale

2 – 5 Decembrie 2010, Păltiniș

Cu toţii, mai ales bobocii, am aşteptat cu nerabdare ziua de 2 decembrie pentru a pleca la primul eveniment EGEA. În total am fost 10 persoane, Lau, Dani, Bogdan, Ion, Lucia, Karo, Nico, Raluca, Ioana şi Marius. Drumul a fost lung dar cu multe joculeţe. Am ajuns la Paltiniş în jurul orei 17:00, unde am fost aşteptaţi de organizatori. După noi au ajuns şi celelalte entităţi, am făcut cunoştinţă cu câţiva dintre ei, iar seara s-a lăsat cu o mare petrecere, stil EGEA.

Noaptea am avut parte de foarte mulţi colindători dar şi de unele joculeţe, printre care „lapte gros şi smântânos”.

Dimineaţa, toata lumea s-a împărţit la unul din cele trei workshop-uri: de comunicare, de team building şi cel de EGEA. Seara s-a reluat pertecerea şi jocul neterminat cu o seară înainte, “lapte gros”. În timpul liber am mai jucat şi mima.

Următoarea zi, a avut loc o excursie pe munte, pe vârful Bătrâna, unde însă, dintre participanţii de la Timişoara, doar 4 au mers pe traseu, în timp ce restul au vizitat împrejurimile.

Fiind ultima seară, lumea nu prea a dormit, ci a stat la poveşti, joculețe sau ieşiri în zăpadă.

Duminica, noi am plecat primii, urmând pupături, îmbrăţisări, saluturi, toată lumea fiind la final mulţumită de acest eveniment. Am ajuns în Sibiu, unde ne-am plimbat puţin prin Piaţa Mare, am fost şi la Podul Mincinoşilor iar apoi spre gară, unde ne-am întâlnit din nou cu cei din Cluj şi Iaşi, care ne-au însoţit până la Vinţu de Jos.

Până la Timişoara a urmat un drum lung şi fiecare din noi a adormit câte puţin.
Eu cred ca a fost un eveniment foarte reuşit, şi deja mă gândesc la următorul RFW.

Articol realizat de Marius Vidac

Galerie foto