Simpozionul Național Studențesc de Geografie – 2012

Posted on Posted in Naționale, Prima pagina

5 Mai 2012

Simpozionul Național Studențesc de Geografie este la a doua ediție în Timișoara și s-a desfășurat în data de 5 mai 2012. Studenții la geografie din: Sighetu Marmației, Cluj, București și bineînțeles Timișoara ne-au prezentat lucrări bine puse la punct și pe teme diferite, atât din geografie umană, cât și din gergrafie fizică.
Simpozionul a început la ora 11:00 și s-a terminat la ora 17:00. Alături de noi au fost profesorii Departamentului de Geografie din Timișoara: lector universitar dr. Sorin Pavel, lector universitar dr. Ramona Ivan și asistent universitar drd. Andreea Arba.


Prezentările au fost structurate pe două sesiuni cu o pauză de o oră între ele. Cele două sesiuni au fost moderate de doi dintre participanți. Pe parcursul acestor două sesiuni am urmărit prezentări din domenii diferite ale geografiei, cum ar fi: cartografie, hidrologie, geomorfologie, etc.
La final, toată lumea a fost mulțumită, mai ales câștigătorii: locul I – Micu Dorina și Bumbak Silviu, locul II – Artugyan Laurențiu, locul III – Pîslaru Marius și mențiune Sîrbu Flavius. Pe lângă mulțumirea participanților s-a aflat și mulțumirea organizatorilor pentru că simpozionul s-a terminat cu success și a avut multă lume interesată care s-a înscris chiar și cu 2 prezentări.

Articol realizat de Merima Rittinger

Galerie foto