Motivational Weekend – Poaiana Mărului 2015

Posted on Posted in Locale

Poiana Mărului – de la geograf la geograf

Poiana Mărului este locul unde anual în noiembrie Asociația Studenților Geografi din Timișoara – Geotim organizează un teambuilding în weekend-ul 6 – 8 noiembrie dedicat cunoașterii și dezvoltării relațiilor dintre actual și viitor în cadrul asociației .

Mai exact povestea începe din gară la plecarea spre destinație unde toți participanți încep povestea „Geotim la Poiană” . Odată ajunși acolo atât noii membri ai familiei Geotim cât și cei vechi participă la câteva joculețe de cunoaștere. În aceeași zi membrii noștri au pornit lupta în cadrul concursului de fotografie  „Geotim la Poiană”.

După o pauză relaxantă s-a organizat un training despre „ Comunicare și public speaking” ținut de Sebastian Cojocariu. Iar odată cu lăsarea serii, se începe drumul în Scorillo și bineînțeles o petrecere de bun venit.

Dimineața deoarece suntem geografi organizăm o drumeție către Vf. Bloju în Munții Țarcu de care se ocupăun membru GEOTIM. Odată cu lăsarea serii ne strângem în jurul unui foc de tabără pentru a cânta și pentru a socializa. Seara continuă cu tradiționalul  BDC de la Poiana Mărului urmat de o ultimă seară de neuitat alături de spiritul tânăr al geografului din Timișoara.

În final cu toate aceste momente unice petrecute împreună cu membrii Geotim ne întoarcem în jungla urbană a Timișoarei cu un aer proaspăt de munte.

geotim-la-poiana


geotim-la-poiana-2


Articol realizat de: Csato Attila

Copy Code