Parteneri

Universitatea de Vest din Timișoara

Universitatea de Vest din Timișoara este instituția care ne găzduiește întreaga asociație. Prin intermediul și ajutorul lor, ne putem dezvolta și putem contribui benefic atât societății de la nivel intern, cât și celei din exterior.

dep_geogra_tm

Departamentul de Geografie

Departamentul de Geografie, din cadrul Facultății de Chimie, Biologie și Geografie, este însăși locul în care asociația a luat naștere în anul 1991, încă de atunci implicarea și susținerea fiind nelipsită.

usr-logo

Uniunea Studenților din România

Uniunea Studenților din România este o organizație umbrelă, la nivel național, care găzduiește 80 de asociații studențești și de tineret. Geotim a aderat în anul 2010 în cadrul acestei organizații, iar până în prezent colaborările au fost multiple, atât cu USR, cât și cu alte asociații partenere.

egea-logo

European Geography Association

Asociația Europeană a Studenților și Tinerilor Geografi, reprezintă organizația care găzduiește, pe plan european, numeroase asociații de geografi din toate centrele universitare. Geotim a aderat în anul 2006, iar de atunci legăturile cu celelalte organizații studențești au înflorit. Parteneriatele între noi și celelalte asociații se păstrează prin participarea la exchange-uri și prin participarea în cadrul evenimentelor internaționale.

logo-descoperim-romania

DescoperimRomânia.ro

Proiectul DescoperimRomânia.ro s-a născut din pasiunea pentru turism și mediul înconjurător, dar și din dragoste și respect pentru România, pentru această țară minunată cu potențial turistic foarte ridicat, oameni frumoși și natură deosebită.
Tot din pasiunea pentru oameni frumoși s-au născut și colaborările pe care le avem cu organizații studențești pentru că investim în tineri, acei tineri care ne vor arăta în viitor cât de frumoasă este țara pe care o locuim și cât de multe are de oferit pentru fiecare dintre noi.

logo-css

Casa Studenților Timișoara

Casa Studenților din Timișoara este instituția care ne oferă orice tip de consultanță studențească posibilă și care ne ajută prin implicarea în evenimentele organizate la nivel național.

logo-red-bull

Red Bull

Noii noștri parteneri și-au propus să energizeze ședințele și evenimentele marca Geotim, alături de ei putem crește și prinde aripi.